Fastighets AB Stenvalvet (publ) hyr ut i Västerås

Publicerat 14:06, torsdag 07/02, 2019    Senast uppdaterat:15:59, torsdag 30/01, 2020


Fastighets AB Stenvalvet (publ) tecknar nytt hyresavtal med Kvinnoläkarna AB i fastigheten Livia 15 i centrala Västerås. 

Sedan Stenvalvet förvärvade fastigheten Livia 15 i Västerås år 2014 har ett antal nyuthyrningar genomförts. Den senaste uthyrningen innebär att ett nytt 8-årigt hyresavtal på 440 kvm har tecknats med Kvinnoläkarna AB. Lokalen som Kvinnoläkarna hyr ligger i markplan och kommer att ha en egen entré. Fastigheten ligger centralt i Västerås och har nära till allmänna kommunikationer vilket passar hyresgästens verksamhet mycket bra.

Kvinnoläkarnas överläkare Lana Joelsson säger: ”De för oss nya lokalerna på Norra Källgatan, med Stenvalvet som hyresvärd, uppfyller alla våra önskemål om ändamålsenliga och välanpassade verksamhetsytor samt övergripande hållbarhet och trygghet. I dessa lokaler kommer vi kunna erbjuda våra patienter en trygg och effektiv kvalitetsvård med kontinuitet och hög integritet.” 

”Att Stenvalvet får möjligheten att teckna ett nytt 8-årigt hyresavtal med Kvinnoläkarna AB är jättespännande. Fastigheten ligger centralt i Västerås vilket var ett av kriterierna när Kvinnoläkarna sökte lokal för sin verksamhet och vi är glada över att kunna hälsa en ny hyresgäst välkommen till vår fastighet,” säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet. 

Lokalen kommer anpassas till Kvinnoläkarna under våren och verksamheten flyttar in den 1 maj. 

För mer information: 
Åsa Scharfe, Kommunikationschef Stenvalvet: 08 – 508 942 50, asa@stenvalvet.se Tillbaka

Comments are closed.