Maria Lidström ny vd för Fastighets AB Stenvalvet

Publicerat 10:02, tisdag 14/01, 2020

Styrelsen för Fastighets AB Stenvalvet (publ) har utsett Maria Lidström till ny vd. Hon kommer att tillträda sin tjänst under våren.

Maria Lidström kommer närmast från en tjänst som Stadsutvecklingschef på Humlegården Fastigheter. De senaste 10 åren har Maria jobbat på olika positioner inom Humlegården, som chef Investering & Utveckling och projektchef. Tidigare har hon också haft olika roller som gruppchef och projektledare på Forsen Projekt AB där Maria arbetade i drygt 10 år.  Maria har en civilingenjörsexamen Väg och Vattenbyggnad från Luleå tekniska universitet.

”Vi är glada över att ha kunnat rekrytera Maria Lidström till ett attraktivt uppdrag inom fastighetssektorn. Maria kommer att bidra med sin breda erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen. Hon har lång fastighetserfarenhet, gedigen erfarenhet av att arbeta med starka varumärken och har konsekvent levererat starka resultat i sina tidigare roller”, säger styrelseordförande Dag Klackenberg i pressmeddelandet.

 “Jag är oerhört glad över förtroendet att få leda ett välskött bolag med långsiktiga ägare inom en framtidssektor i fastighetsbranschen och ser fram emot att lära känna både verksamhet och medarbetare”, säger Maria Lidström. Maria Lidström tillträder under våren.

Vice vd och affärsutvecklingschef Sara Östmark har tillträtt rollen som tf. vd för Stenvalvet fram till det datum Maria börjar.

Maria Lidström, ny vd för Fastighets AB Stenvalvet

Kontaktperson:

Dag Klackenberg
Styrelseordförande Fastighets AB Stenvalvet
dag.klackenberg@bockeropapper.se
070-644 77 79Tillbaka

Comments are closed.