Stenvalvet rekryterar Thomas Löv som Teknisk Chef och Fredrik Sörling som Regionchef Skåne

Publicerat 11:37, torsdag 05/02, 2015    Senast uppdaterat:16:06, torsdag 30/01, 2020

Fastighets AB Stenvalvet förstärker organisationen och anställer Thomas Löv som Teknisk Chef och Fredrik Sörling som Regionchef Skåne.
Thomas kommer närmast från rollen som teknisk förvaltare på Fortifikationsverket och har även erfarenheter från Kungsleden. I sitt arbete som teknisk chef ansvarar Thomas för upphandling av fastighetsdrift och teknisk förvaltning, underhållsplanering, energieffektivisering samt att vara ett stöd för övriga organisationen i teknikfrågor.
Thomas första dag på Stenvalvet var den 7 januari.
”Stenvalvet förstärker förvaltningsorganisationen i och med rekryteringen av Thomas Löv som med sin erfarenhet tillför en betydande teknisk kompetens till vår verksamhet” säger Örjan Johansson, Chef Förvaltning och Projekt.
Fredrik Sörling kommer närmast från Malmö stad där han arbetade som avdelningschef vid skolförvaltningen. Fredrik har också omfattande erfarenhet från förvaltning och utvecklingsfrågor i Kungsleden. I rollen som Regionchef Skåne kommer Fredrik att ansvara för förvaltning och utveckling av Stenvalvets fastigheter i Skåne.
”I och med rekryteringen av Fredrik etablerar vi oss på allvar i Skåne, som för oss är en prioriterad region, och kommer inom kort att etablera kontor i Malmö” säger Örjan Johansson, Chef Förvaltning och Projekt.
Fredrik började den 1 februari.Tillbaka

Comments are closed.