Gåsö 2 (Tomträtt)

Fastigheten Gåsö 2 ligger mitt på Farsta Strand plan strax utanför Stockholm. Detta är ett lugnt men expansivt område med bra kommunikationer till hela Stockholm, nära till natur och stort utbud av affärer och restauranger i närheten.

Felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.

Telefon dagtid: 020 - 23 23 10

Jourtelefon: 020 - 23 23 10

Entreprenör: Lassila & Tikanoja FM AB

Fakta

  • Fastighetsbeteckning: Gåsö 2 (Tomträtt)
  • Farsta Strandplan 13 & 15, Farsta
  • Byggår / Ombyggnadsår: 1994 & 2020
  • Area: 5200 m²
  • Ägare: Stenvalvet 245 Farsta AB
  • Fastighetstyp: Vård och omsorg

Gåsö 2 byggdes ursprungligen 1994 och bestod från början av ett enplanshus. Det inrymmer idag bland annat mataffären Coop, pressbyrå och tunnelbanenedgång. 2020 gjordes en ombyggnad och tillbyggnad ovanpå befintlig byggnad. Tillbyggnaden är i trä, ett hållbart och estetiskt tilltalande material. Fina färgval bidrar till en harmonisk inomhusmiljö.

Fastigheten har nu en yta på 4000kvm och består av fyra våningar och 54 lägenheter om cirka 30 kvm, samt en hemtjänstlokal. Sedumtaket på framsidan av huset ger med sin gröna växtlighet huset en charmig karaktär. Längs ena långsidan byggs en terrass som är anpassad efter befintlig natur.

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig

Det här finns i området

Omgivning

I området finns såväl lägenheter som villaområden, samt vacker natur. Bland annat finns skogspartier, en sjö och fina promenadstråk.

Kommunikation

Bra kommunikationer med tunnelbana och pendeltåg till Farsta Centrum, Stockholms city och Nynäshamn. Motorväg någon minut bort. Perfekt läge för transport med såväl lokaltrafik som med bil, oavsett var i Stockholm man ska åka.

Service

Lunchrestaurang finns i närområdet, liksom kiosk och matvaruaffär. Två minuters tunnelbaneresa till Farsta Centrum med cirka 150 butiker.

Parkering

Parkering finns på torget.

Lediga lokaler

Just nu finns inga lediga objekt

Skicka felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.