Gåsö 2, Farsta Strand

Fastigheten Gåsö 2 ligger mitt på Farsta Strand plan strax utanför Stockholm. Detta är ett lugnt men expansivt område med bra kommunikationer till hela Stockholm där tunnelbaneingången ligger i botten av fastigheten, det finns ett stort utbud av affärer och restauranger i närheten och det är nära till härlig natur.

Felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.

Telefon dagtid: 020 - 23 23 10

Jourtelefon: 020 - 23 23 10

Fakta

  • Fastighetsbeteckning: Gåsö 2, Farsta Strand
  • Farsta Strandplan 13 & 15, Farsta
  • Byggår / Ombyggnadsår: 1994 / 2020
  • Area: 5 200 kvm
  • Ägare: Stenvalvet 245 Farsta AB
  • Fastighetstyp: Vård och omsorg

Gåsö 2 byggdes ursprungligen 1994 och bestod från början av ett enplanshus. Den delen av fastigheten inrymmer idag bland annat Coop, Pressbyrån och en tunnelbanenedgång. År 2020 gjordes en om- och tillbyggnad ovanpå den befintliga byggnaden. Tillbyggnaden är i trä, ett hållbart och estetiskt tilltalande material som bidrar till en levande stadsmiljö. Fina färgval bidrar till en harmonisk inomhusmiljö helt anpassad för ett vård- och omsorgsboende.

Fastigheten har nu en yta på 4 000 kvm och består av fyra våningar och 54 lägenheter om ca 30 kvm vardera samt en hemtjänstlokal. Sedumtaket på framsidan av huset ger med sin gröna växtlighet huset en charmig karaktär. Längs ena långsidan byggs en terrass som är anpassad efter befintlig natur.

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig

Det här finns i området

Omgivning

I området finns såväl lägenheter som villaområden samt vacker natur. Bland annat finns skogspartier, en sjö och fina promenadstråk.

Kommunikation

Bra kommunikationer med tunnelbana och pendeltåg till Farsta Centrum, Stockholms city och Nynäshamn. Motorväg någon minut bort. Perfekt läge för transport med såväl lokaltrafik som med bil, oavsett var i Stockholm man ska åka.

Service

Lunchrestaurang finns i närområdet, liksom kiosk och matvaruaffär. Två minuters tunnelbaneresa till Farsta Centrum med ca 150 butiker.

Parkering

Parkering finns på torget.

Lediga lokaler

Just nu finns inga lediga objekt

Skicka felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här.
OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.