Arbeta för ett bättre samhälle

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter.

Bli en del av vårt team

Stenvalvet växer och rekryterar kontinuerligt nya medarbetare. Vi är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Snabb expansion, korta beslutsvägar och ett flexibelt och dynamiskt sätt att arbeta gör att Stenvalvet erbjuder fina karriärmöjligheter och intressanta utmaningar för dig som vill arbeta och förkovra dig inom området samhällsfastigheter. Vi satsar också på kompetensutveckling genom utbildningar, seminarier och konferenser.

Våra lediga jobb

Finansansvarig

I rollen som Finansansvarig kommer du ansvara för att finansiera Stenvalvets verksamhet via banker och kapitalmarknaden, med bästa möjliga villkor utifrån marknadsläge och Stenvalvets förutsättningar och finansiella riskmandat och ramar. Rollen kommer att innebära både ett strategiskt och operativt arbete i en verksamhet som står för föränderlighet och tillväxt.

Bolagsansvarig

Har du gedigen erfarenhet av redovisningsarbete inom fastighetsbranschen? Motiveras du av täta samarbeten med verksamheten och gillar ett arbetsklimat som präglas av att vi skapar värde, agerar proaktivt och är långsiktiga? Är du dessutom noggrann, strukturerad och prestigelös, då kan jobbet som bolagsansvarig på Stenvalvet vara något för dig.

Hållbarhetsutvecklare

Lockas du av möjligheten att bidra till utvecklingen av Stenvalvets hållbarhetsarbete och därigenom bidra till företagets långsiktiga framgång? Motiveras du av att arbeta i en värdeskapande, proaktiv och långsiktig organisation? Då kan rollen som hållbarhetsutvecklare hos Stenvalvet vara något för dig!

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba hos oss och vill skicka in ditt cv?