600 000 kvadratmeter välfärd

Stenvalvet äger och förvaltar över hundra samhällsfastigheter i Sverige. Det är bland annat skolor, vårdcentraler, äldreboenden, domstolar, kriminalvårdsanstalter och kontor för myndigheter. Olika typer av verksamheter men med en sak gemensam – de utgör grunden i det svenska välfärdssamhället.

Felanmälan

Här kan du hitta din fastighet och göra en felanmälan. OBS! Är det ett akut fel, som till exempel ett vattenläckage? Ring oss direkt!

020-23 23 10
Visar 99 fastigheter

Vi erbjuder samhällsfastigheter inom

Rättsväsende

Säkerhet är alltid nummer ett. Det vet vi eftersom vi har ägt och förvaltat rättsfastigheter under lång tid, till exempel polisstationer, häkten och tingsrätter.

Utbildning

Såväl lärare som elever ska kunna vistas i en miljö som är inspirerade och trygg. Våra fastigheter inom utbildning är förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.

Vård och omsorg

Våra äldre blir fler och behovet av god äldreomsorg större. Med kunskap och lång erfarenhet erbjuder vi trygghet och trivsel i vårdcentraler, äldre-, trygghets- och LSS-boenden

Kontor för myndigheter

De statliga myndigheterna har blivit färre men större. Vårt mål är att erbjuda flexibla och funktionella lokaler som är anpassade utifrån respektive behov.

Letar du efter en ny lokal? Vi kanske har den

Vilken verksamhet driver du och vilka behov har du? Vi kan hjälpa dig att hitta det du söker.