Sicklaön 118:2

Fastigheten ligger i det attraktiva och livliga området Sickla, beläget cirka 15 minuter från centrala Stockholm. Här finns både natur, stort köpcenter och goda kommunikationer.

Felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.

Telefon dagtid: 020 -23 23 10

Jourtelefon: 020 -23 23 10

Entreprenör: Lassila och Tikanoja FM AB

Fakta

  • Fastighetsbeteckning: Sicklaön 118:2
  • Planiavägen 15, Nacka
  • Area: 6 450 m²
  • Ägare: Stenvalvet 273 Nacka Sicklaön AB
  • Fastighetstyp: Utbildning

Nacka Sicklaön totalrenoverades 2020 – 2021 för att skapa mer utrymme och möjlighet till skolverksamhet. Projektet omfattade en ombyggnation av befintlig byggnad samt en nybyggnation av idrottslokal, kök och matsal. Arkitektfirma för projektet var Tengbom. Idag har fastigheten en yta på sammanlagt 6450 kvm och skolan har plats för 750 elever, från förskoleklass till årskurs nio. Genom att tillvara den befintliga byggnaden, samt komplettera fastigheten med de faciliteter grundskolan behövde bidrog Stenvalvet till minskad miljöpåverkan. Även naturen runt om har bevarats. Växtlighet, till exempel stora gamla exar, har behållits samt stenmurar som gör att skolgården har en känsla av naturmark. Som kontrast till det finns även en nybyggd skolgård på taket, med bland annat en stor studsmatta.

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig

Det här finns i området

Omgivning

Skolan ligger i tätbebyggt område, med all tänkbar service och nära Slussen som är en viktig knutpunkt i Stockholm. Området växer konstant, samtidigt som den ursprungliga charmen bibehålls.

Kommunikation

Här finns bussar, tvärbanan och Saltsjöbanan vilket innebär goda kommunikationer till alla delar av Storstockholm. Inom några år kommer även tunnelbana att finnas.

Service

Här finns restauranger för alla smaker, cirka 100 butiker och idrottsaktiviteter i Hammarbybacken, sjö och naturområden för den som vill promenera.

Parkering

Det finns en stor parkering mitt emot skolan och garage i närområdet.

Lediga lokaler

Just nu finns inga lediga objekt

Skicka felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.