Sorterargatan 26, Vällingby

Lediga ytor för kontor och lager

  • Skutkrossen 17
  • 2751-1003
  • Kontor
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Byggår 1973
  • 733 kvm
Välkommen att hyra lokal i expansiva i Vinsta företagsområde. Lokalen ligger på markplan och erbjuder ytor passande för både lager och kontor. Gott om parkering finns att hyra i anslutning till lokalen.

Låter det intressant?

Vänligen hör av dig till oss vid frågor.

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig
Om fastigheten

Skutkrossen 17

Fastigheten ligger i Vinsta industriområde, ett expansivt framtidsområde beläget strax öster om Hässelby Gård i nordvästra Stockholm. Den har en trevlig skolgård med ett skogsparti, och solceller på taket.

Det här finns i området

Omgivning

Vinsta ligger i västerort utanför centrala Stockholm. I Vinsta företagsområde huserar en stor mängd företag inom framförallt lager och logistik. Här finns närhet till olika restauranger och livsmedelsaffärer. Dessutom erbjuder det intilliggande Vällingby Centrum en omfattande utbud av service. Området genomgår en betydande utveckling med pågående projekt för bostäder och arbetsplatser. Planeringen inkluderar även en central knutpunkt för kollektivtrafik med en ny bussterminal. Den kommande färdigställandet av Förbifart Stockholm, med trafikplats Vinsta, förväntas ytterligare förbättra områdets tillgänglighet.

Kommunikation

Bussförbindelser och tunnelbana inom 5-10 minuters promenadavstånd.

Parkering

Möjlighet att hyra parkering i anslutning till lokalen.

Dela eller skriv ut denna sida

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig

Hitta liknande lokaler