Spannmålsgatan 1, Kristianstad

Nu ges möjligheten att hyra lokal i populära Kvarnen!

  • Kvarnen 5
  • 2861-0149
  • Kontor
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Hiss finns
  • Våningsplan: 1
  • Totalt antal våningar: 8
  • Energiklass E. 143 kWh/m² år
  • Byggår 1880
  • 138 kvm

Välkommen att hyra lokal i centrala Kristianstad!

Vill du etablera kontorsverksamhet mitt i Kristianstad är detta lokalen för dig. Totalt 138 disponibla kvm finns nu ledigt i en av stadens mest eftertraktade fastigheter. Möjlighet till anpassning av ytorna finns.

Låter det intressant?

Vänligen hör av dig till oss vid frågor.

Kontaktperson för frågor

Christel Zaar Marknadsområdesansvarig
Om fastigheten

Kvarnen 5

Enligt många en av Kristianstads vackraste byggnader med ett stort kulturvärde. Kvarnen 5 är en vacker fastighet belägen i Centrala Kristianstad, precis vid järnvägsstationen. Fastigheten består till största del av kontorsverksamheter och restauranger. I direkt närhet finns alla faciliteter en hyresgäst kan önska sig.

Det här finns i området

Omgivning

Kvarnen 5 är en vacker gammal byggnad från sent 1800-tal, som idag används som kontorsfastighet. Fastigheten är belägen i centrala Kristianstad, precis jämte Kristianstad Centralstation. Det är således nära till all typ av kommunikation. På gångavstånd finner du all tänkbar service, likväl som fina gångstråk runt Tivoliparken och längs med kanalen. Har du glömt matlådan men inte orkar ta dig in till stan? Tur att vi på markplan i fastigheten kan erbjuda lunch från vår hyresgäst Restaurang Kvarnen! Utöver restaurangen får ni även grannar så som Skatteverket, Försäkringskassan, Statens Servicecenter med flera. I anslutning till fastigheten finns även ett stort garage med möjligheter att hyra parkeringsplatser.

Kommunikation

Bredvid fastigheten ligger Kristianstad Centralstation med Resecentrum som ger bra tillgänglighet till Malmö, Helsingborg, Hässleholm, och Karlskrona med flera. Kastrup och Köpenhamn når du på mindre än två timmar tack vare täta tågförbindelser via Öresundsbron. Härifrån avgår också stads- och regionbussar.

Service

I stadskärnan finns ett stort och varierat utbud av butiker, serveringar och övrig service.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns ett stort garage med möjligheter att hyra parkeringsplatser, inklusive möjlighet till elbilsladdning. Runtom fastigheten finns också flertalet besöksparkeringar.

Dela eller skriv ut denna sida

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Christel Zaar Marknadsområdesansvarig

Hitta liknande lokaler