Storgatan 82 A, Växjö

Modern och fin lokal mitt i Arenastaden!

  • Värendsvallen 18, Växjö
  • 2721-1005
  • Kontor
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Hiss finns
  • Våningsplan: 5
  • Energiklass C. 85 kWh/m² år
  • Byggår 2018
  • 327 kvm

Ledig lokal i vackra ICON!

Hyr en stor och fin lokal i spektakulära ICON-huset! Lokalen är belägen på våning 5 med stora fönster som ger en fin utsikt över Arenastaden. Denna moderna lokal består av öppet kontorslandskap, konferensrum, kontor, kök, telefonbås och en fin lounge. Dessutom behöver du inte ens lämna fastigheten för att finna restaurang, café, frisör, gym och spa! En del av fastigheten består också av 280 stycken bostadslägenheter vilket gör att det tillsammans med idrottsevenemangen även är liv och rörelse i området om kvällarna. Ni som hyresgäst kan också boka konferensrum till rabatterat pris via BYN som finns i markplan. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller ha en visning av denna fina lokal.

Låter det intressant?

Vänligen hör av dig till oss vid frågor.

Kontaktperson för frågor

Pierre Trast Marknadsområdes­ansvarig
Om fastigheten

Värendsvallen 18, Växjö

Fastigheten kallas idag ICON Växjö. Det är en nybyggd 3D-byggnad med en helt unik arkitektur. Med sina 19 våningar har det blivit Växjös nya landmärke och Arenastadens blickfång.

Det här finns i området

Omgivning

ICON Växjö är en nybyggd 3D- fastighet som har blivit Växjös nya landmärke. Med sina 19 våningar och unika arkitektur har fastigheten blivit Arenastadens blickfång. Här kombineras både skola, kontor och boende samtidigt som närheten till både handel och idrottsanläggningar finns. Fastigheten ligger i Arenastaden i Växjö som är helt unik i sitt slag och ett av de bästa idrottsområdena i Sverige. Här samsas 15 olika sporter i flertalet arenor i anslutning till varandra. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Växjö Fria Gymnasium och Nordea. Parkeringsmöjligheter finns.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med ca 10 min in till centrum.

Service

I fastigheten finns restaurang, café, spa, gym och frisör.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns

Dela eller skriv ut denna sida

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Pierre Trast Marknadsområdes­ansvarig

Hitta liknande lokaler