Publicerat torsdag 17 jun 2021, 09:05

Fastighets AB Stenvalvet rekryterar Marknads- och kommunikationschef

Stenvalvet fortsätter sin satsning för att skapa långsiktig lönsamhet och klok hållbar tillväxt och förstärker nu organisationen med Minette Öhman som Marknads- och kommunikationschef. Minette kommer att ingå i ledningsgruppen.

-Vi är ett av de ledande bolagen i branschen och väl etablerade, men vi vill nu ta nästa steg och skapa ännu bättre förutsättningar för oss i en bransch där det händer mycket. Det är dags att lyfta vårt varumärke och berätta för marknaden vilka vi är och vad vi står för, säger Maria Lidström vd på Stenvalvet. Minettes gedigna erfarenhet av framgångsrika varumärkesresor i kombination med hennes personlighet passar som handen i handsken på Stenvalvet, fortsätter Maria Lidström.

Minette Öhman kommer senast från SBC Sveriges BostadsrättsCentrum där hon arbetat med att förnya ett 100-årigt varumärke med ny varumärkesplattform och uppdaterad logotyp. Minette har över 20 års erfarenhet av att bygga varumärken bland annat från HSB Omsorg, Memira, Tempur och Vinhuset Bibendum. Hon har även stor erfarenhet av pr-arbete och kommunikation i både egna, köpta och förtjänade kanaler.

-Det ska bli väldigt roligt att få vara en del i den utvecklingsresa som Stenvalvet nu har påbörjat, säger Minette Öhman, som ser en stor potential i att bygga ett ännu starkare varumärke med fokus på kunden.

Minette började på Stenvalvet den 10 juni.

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 13,5 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård och skola. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans pension, Kåpan Pensioner och Stiftelsen för Strategisk Forskning.

Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster och verksamheter. Vi finns på plats lokalt, månar om korta beslutsvägar, tillgänglighet samt att ge våra hyresgäster snabb återkoppling. Vi är långsiktiga, lyhörda och omsorgsfulla i vårt arbete och relationer till såväl hyresgäster, utförare som ägare.

Kontaktperson för frågor eller ytterligare information

Minette Öhman Marknads- och kommunikationschef

Dela eller skriv ut denna sida