Publicerat tisdag 16 aug 2022, 07:30

Maria Sidén ny CFO på Fastighets AB Stenvalvet (publ)

Stenvalvet har rekryterat Maria Sidén som ny CFO. Maria har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från Veidekke. 

Maria Sidén har lång erfarenhet från fastighetsbolaget John Mattson (publ) där hon var ekonomi- och finanschef under sju år och delaktig i börsintroduktionen 2019. Hon kommer senast från Veidekke Bygg Sverige där hon haft rollen som CFO. Maria har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.

”Jag är jätteglad att Maria börjar hos oss”, säger Maria Lidström, VD på Stenvalvet. ”Hon är en van och trygg ledare med gedigen erfarenhet från rollen som CFO. Hon har kompetens inom både ekonomi och finans och hon är van vid att arbeta med utvecklingsfrågor. Hon kommer att kunna bidra på ett mycket bra sätt till vår fortsatta tillväxt.”

”Stenvalvet är ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas med långsiktiga institutionella ägare. Jag drivs av att skapa värde och jag ser fram mot att få bidra till bolagets framtida utveckling”, säger Maria Sidén. 

Genom rekryteringen stärker Stenvalvet sin ekonomi- och finansavdelning för att fortsätta utveckla arbetet med långsiktig lönsamhet och klok tillväxt. Maria kommer att ingå i ledningsgruppen och börjar på Stenvalvet under hösten/vintern.

För frågor eller ytterligare information kontakta:
Maria Lidström, VD 070 – 678 06 98, maria.lidstrom@stenvalvet.se
Minette Öhman, Marknads- och kommunikationschef 0708 – 399 501, minette.ohman@stenvalvet.se

 

Kontaktperson för frågor eller ytterligare information

Minette Öhman Marknads- och kommunikationschef

Dela eller skriv ut denna sida