Fries 12

Fries 12 en miljöcertifierad fastighet, belägen i det livliga kvarteret vid gågatan mitt i Växjö centrum. Här finns alla tänkbara faciliteter en hyresgäst kan önska sig.

Felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.

Telefon dagtid: 020 - 23 23 10

Jourtelefon: 020 - 23 23 10

Entreprenör: Axcell

Fakta

  • Fastighetsbeteckning: Fries 12
  • Sandgärdsgatan 26 A-C, Växjö
  • Byggår / Ombyggnadsår: 1981
  • Area: 12 405 m²
  • Ägare: Stenvalvet 243 Växjö AB
  • Fastighetstyp: Kontor

Fastigheten, som består av ett helt kvarter, byggdes 1981 och har en yta på 12 405 kvm. I huset bedrivs framför allt kontorsverksamhet. Den stora variationen av hyresgäster, allt ifrån myndigheter till kommunala och privata aktörer, skapar en trevlig atmosfär i byggnaden. I botten av byggnaden finns en restaurang, och i övrigt finns all tänkbar service inom gångavstånd. Knappt en kilometer bort ligger vackra Spetsamossen som är en urban mötesplats och aktivitetspark. Där finns bland annat parkour- och skejtpark, minigolf och sköna hammockar med vacker utsikt över parkens blomsterplanteringar.

Kontaktperson för frågor

Pierre Trast Marknadsområdes­ansvarig

Det här finns i området

Omgivning

Livlig stadsmiljö med gågata som granne.

Kommunikation

Nära till all slags kommunikation. Endast 300 meter till Centralstationen.

Service

Caféer, restauranger, livsmedelsbutiker och apotek finns på gångavstånd.

Parkering

Parkeringsgarage under huset. Cykelställ utomhus.

Lediga lokaler

Skicka felanmälan

Om du har upptäckt ett fel i din lokal eller fastighet så anmäler du det här. OBS! Akuta fel, som exempelvis vattenläckage, ska anmälas direkt på telefon.