Fastighets AB Stenvalvet förstärker organisationen

Publicerat 19:48, tisdag 04/04, 2017    Senast uppdaterat:16:01, torsdag 30/01, 2020

Som ett led i förberedelserna inför en fortsatt expansion förstärker Fastighets AB Stenvalvet organisationen med tre Förvaltarassistenter och en Analytiker.

Förvaltarassistenttjänsterna är stationerade på våra regionkontor i Eskilstuna, Falun och Kalmar. I Eskilstuna har Malin Kalfas tillträtt tjänsten, i Falun är det Alice Streymoy och i Kalmar är det Anna de Gant.

”Förstärkningen av våra regionkontor genom anställning av tre nya Förvaltninsassistenter ökar vår lokala närvaro ytterligare och skapar förutsättningar för vår förvaltningsorganisation att kunna ta nästa steg i Stenvalvets utveckling. Nu är vi är redo att förvärva fler fastigheter i Sverige,” säger Mattias Tegefjord, Förvaltningschef på Stenvalvet.

Förvaltarassistenterna har nyligen tillträtt sina nya tjänster.

Christoffer Persson har rekryterats som Analytiker till Affärsutveckling. Han kommer att arbeta med analys, värdering och transaktioner. Christoffer kommer närmast från CBRE och har en civilingenjörsexamen i lantmäteri från Lunds universitet.

”Med vår rekrytering av Christoffer kommer Affärsutvecklingsteamet att förstärkas ytterligare och ge oss möjlighet att ta oss an fler fastighetsinvesteringar,” säger Sara Östmark, Affärsutvecklingschef på Stenvalvet.

 

För mer information:
Å
sa Scharfe, Kommunikationschef Stenvalvet: 08 – 508 942 50, asa@stenvalvet.seTillbaka

Comments are closed.