Fastighets AB Stenvalvet (publ) förvärvar tre LSS-fastigheter

Publicerat 14:00, fredag 18/06, 2021

Ängelholm

Stenvalvet fortsätter sin strategi att förvärva och utveckla samhällsfastigheter och förvärvar en portfölj med tre LSS-fastigheter. Förvärvet ligger i linje med Stenvalvets målsättning om balanserad tillväxt och innebär samtidigt att Stenvalvet går in i tre nya kommuner.

 

Fastigheterna är belägna i Lerums, Ulricehamns och Ängelholms kommun. Byggnaderna som har en total yta på ca 1 500 kvm är färdigställda 2017 och uthyrda till Attendo på långa avtal.

 

”Det är en fin portfölj med välförvaltade fastigheter och en attraktiv hyresgäst”, säger Charlotte Högberg, Affärsutvecklare på Stenvalvet. Stenvalvet samarbetar sedan tidigare med Attendo kring bland annat vård- och omsorgsboenden. ”Vi hälsar dem varmt välkomna till Stenvalvet”, säger Charlotte Högberg.

 

Lerum

Säljare är ett privat fastighetsbolag och tillträde sker 1 juli.

 

 

För frågor eller ytterligare information kontakta:

 

Charlotte Högberg, Affärsutvecklare: 072 – 854 15 43, charlotte.hogberg@stenvalvet.se


Minette Öhman, Marknads- och kommunikationschef: 0708 – 399 501, minette.ohman@stenvalvet.se

 

 

 

 

Denna information är sådan information som Fastighets AB Stenvalvet (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 juni 2021 kl. 14:00Tillbaka

Comments are closed.