Fastighets AB Stenvalvet rekryterar Marknads- och kommunikationschef

Publicerat 11:05, torsdag 17/06, 2021

Stenvalvet fortsätter sin satsning för att skapa långsiktig lönsamhet och klok hållbar tillväxt  och förstärker nu organisationen med Minette Öhman som Marknads- och kommunikationschef. Minette kommer att ingå i ledningsgruppen.

 

-Vi är ett av de ledande bolagen i branschen och väl etablerade, men vi vill nu ta nästa steg och skapa ännu bättre förutsättningar för oss i en bransch där det händer mycket. Det är dags att lyfta vårt varumärke och berätta för marknaden vilka vi är och vad vi står för, säger Maria Lidström vd på Stenvalvet. Minettes gedigna erfarenhet av framgångsrika varumärkesresor i kombination med hennes personlighet passar som handen i handsken på Stenvalvet, fortsätter Maria Lidström.

 

Minette Öhman kommer senast från SBC Sveriges BostadsrättsCentrum där hon arbetat med att förnya ett 100-årigt varumärke med ny varumärkesplattform och uppdaterad logotyp. Minette har över 20 års erfarenhet av att bygga varumärken bland annat från HSB Omsorg, Memira, Tempur och Vinhuset Bibendum. Hon har även stor erfarenhet av pr-arbete och kommunikation i både egna, köpta och förtjänade kanaler.

 

-Det ska bli väldigt roligt att få vara en del i den utvecklingsresa som Stenvalvet nu har påbörjat, säger Minette Öhman, som ser en stor potential i att bygga ett ännu starkare varumärke med fokus på kunden.

 

Minette började på Stenvalvet den 10 juni.

 

Minette Öhman, Marknads- och kommunikationschef

 

För frågor eller ytterligare information kontakta:

Maria Lidström, vd: 070 – 678 06 98, maria.lidstrom@stenvalvet.se

Minette Öhman, Marknads- och kommunikationschef: 0708 – 399 501, minette.ohman@stenvalvet.se

 Tillbaka

Comments are closed.