Lediga lokaler i Hässleholm

Varje verksamhet är unik, därför är våra lösningar också det. Värdesätter du läge, effektiva ytor, flexibla planlösningar, stora gemensamhetsytor eller hög säkerhet? Vi löser det. Och vi gör det i ett partners kap där vi finns nära och är tillgängliga.

Visar 1 ledig lokal

Söker du en ledig lokal i Hässleholm?

Då söker du sannolikt mer än bara en lokal. Du söker någon som förstår din verksamhet, dina behov och din omvärld – och kan omvandla förståelsen till praktisk handling, konkreta idéer och klok förvaltning.rnrnVi på Stenvalvet är specialister på samhällsfasti gheter sedan 2010. Under åren har vi lärt oss vad som är viktigt för våra hyresgäster, och hur vi bäst kan tillmötesgå behoven. Det är den erfarenheten du får med Stenvalvet som ägare och hyresvärd.rnrnNågot vi lägger extra stor vikt vid, är idén om partnerskapet. Vi vill inte vara en passiv förvaltare som du enbart kontaktar när det är problem. Vi vill vara en aktiv partner. Som finns där, som lyssnar, men också tar initiativ och föreslår.

Idag. Imorgon. I övermorgon

Med Stenvalvet får du en långsiktig partner. Vi står på en stabil grund med våra institutionella ägare Kyrkans pension och Stiftelsen för Strategisk Forskning i ryggen. Det ger oss trygghet och arbetsro, och det ger oss möjligheten att alltid kunna ha ett långsiktigt perspektiv i våra uppdrag. Men framför allt ger det dig en god nattsömn. Du kan lita på att vi finns kvar. Så länge du vill.

Vi kan en enda sak

Samhällsfastigheter. Det kan låta lite inskränkt men innebär en stor fördel. Jobbar du med en enda sak tillräckligt länge blir du väldigt duktig på det. Det är i varje fall vad vi tror och vad vårarnkunder säger. Betyget på vår duglighet kan mätas i längden på våra uppdrag. Därför är vi glada över att ha mycket långa relationer med våra kunder. Tack för förtroendet.

Där du är, där är vi

Vi tror på närhetsprincipen. Därför har vi lokalkontor på fem strategiskt valda platser i Sverige. På så sätt har du aldrig långt till oss och vi kan snabbt vara på plats. Närhetrnhandlar också om att vara tillgänglig och aktiv. Vi har en löpande dialog med våra hyresgäster kring allt från energibesparing och trygghet i närmiljön till återvinning av avfall och laddmöjligheter för elbilar.rn

Hållbart på riktigt

Tack vare våra långsiktiga ägare kan vi med kraft investera i hållbara fastigheter. Arbetet spänner över allt från energieffektivitet, material och cirkulära lösningar för att bevara biologisk mångfald i utemiljön. Drift, skötsel och andra serviceentreprenader upphandlar vi lokalt på orten. Genom att gynna lokala företag bidrar vi till lokal tillväxt och nya arbetstillfällen i regionen.

En ikon med ett hus

Hitta information om din fastighet

Letar du efter en specifik fastighet? Klicka gärna på knappen nedan.