Stenvalvet skapar nya moderna kontorslokaler åt Work for you i fastigheten Vörten 1 & 2 i Eskilstuna

Publicerat 15:00, måndag 08/10, 2018

 

Work for you har tecknat ett nytt 3-årigt avtal med Fastighets AB Stenvalvet (publ.) om att hyra 1 200 kvadratmeter i fastigheten Vörten 1 & 2 i Eskilstuna. 

Work for you har sedan 2013 varit hyresgäst hos Stenvalvet i fastigheten Vägbrytaren 1. Stenvalvet kunde möta Work for yous förändrade lokalbehov som uppstod när företaget behövde utöka sin verksamhet i Eskilstuna genom att erbjuda dem en större lokal i fastigheten Vörten 1 & 2. Work for you hyr från den 1 januari 2019 en lokal i bottenplanet på fastigheten och får därmed ett fantastiskt skyltläge och en egen ingång i direkt anslutning till Fristadstorget.  

Som ett led i Stenvalvets långsiktiga förvaltning har vi i samråd med Work for you har tagit fram en modern, yteffektiv och väl fungerande lösning för företagets verksamhet. 

Stenvalvets förvaltningschef Mattias Tegefjord önskar Work for you välkomna till ytterligare tre år som hyresgäst. ”Vi är mycket glada över att ha tecknat ett nytt avtal med Work for you och kunnat förse dem med nya funktionella och trivsamma lokaler som passar deras nuvarande lokalbehov bättre” säger han. 

För frågor eller ytterligare information kontakta: 
Åsa Scharfe, Kommunikationschef Stenvalvet:
08-508 942 50, asa@stenvalvet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tillbaka

Comments are closed.