Stenvalvet växer och rekryterar kontinuerligt nya medarbetare. Vi är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Snabb expansion, korta beslutsvägar och en flexibel och dynamiskt sätt att arbeta gör att Stenvalvet erbjuder fina karriärsmöjligheter och intressanta utmaningar för dig som vill arbeta och förkovra dig inom området samhällsfastigheter.

Vi satsar också på kompetensutveckling genom utbildningar, seminarier och konferenser. Lika viktigt är det med utveckling i arbetet genom nya, eller större, arbetsuppgifter samt deltagande i olika projekt.

Möt två av Stenvalvets medarbetare; Elisabeth, moms-och bolagsansvarig samt Marcus, analytiker.

Marcus Nyström”Spännande projekt och intressanta utmaningar”
Marcus Gyllenhammar är 29 år och bor med sin sambo i centrala Stockholm. Har har en masterutbildning från KTH i Real estate management och har även studerat bygg-och fastighetsekonomi vid högskolan i Halmstad. Han har tidigare arbetat med bl.a. värderings-, investerings- och kalkylfrågor. Sedan årskiftet 2014/2015 arbetar han som analytiker på Stenvalvet.
Samhällsfastigheter var något  nytt och intressant för mig, berättar Marcus.  T ex  behoven av specialpassade fastigheter för verksamheter som äldreboende, polis och domstolar. Det är spännande projekt och intressanta utmaningar.  Likaså det faktum att Stenvalvet ägs av pensionsfonder, här handlar det inte bara om att möta våra hyresgästers önskningar och krav utan också se till att leverera en god avkastning till våra ägare som ju i slutledet är en miljon pensionssparare. Det känns extra viktigt att verkligen förvalta och utveckla samhällsfastigheterna på bästa sätt så att samhällsservicen fungerar bra.
Stenvalvet är en intressant företag att arbeta i. Det är relativt litet men mycket expansivt och  jag har fått prova på många olika saker och utvecklas inom olika områden. Allt från investeringskalkylering och värderingsfrågor  till arbete med transaktioner, finansiering m.m. Ingen dag är den andra lik, vilket är väldigt kul.
Företaget känns också stabilt med starka ägare och en kunnig och erfaren styrelse och ledning. Vi växer fort vilket ju också öppnar upp möjligheter och karriärsvägar. Man kan vara med och påverka, det är högt i tak och ledningen är lyhörd för nya infallsvinklar och perspektiv. Och trots den höga takten så är det en bra balans mellan jobb och fritid.
Marcus ser väldigt positivt på framtiden hos Stenvalvet. Här kommer jag att kunna fördjupa mig i olika frågor, berättar han,  få ta mer ansvar, involveras i mer strategiska frågor som t ex upptag av nya lån, förvärv och etablering av nya system.

Elisabeth Rosenqvist”Jag lär mig mycket nytt hela tiden”
Elisabeth Rosenqvist är 47 år, är gift och har en son och bor i Solna. Hon började på Stenvalvet i augusti 2015 och är moms- och bolagsansvarig. Hon kommer närmast från Hemsö och Kungsleden. Hon är utbildad ekonom.
Jag sökte mig till Stenvalvet för att jag tyckte det kändes som en intressant och stimulerande utmaning, berättar Elisabeth. Och jag kände mig direkt mycket välkommen. Det är ett företag som är på frammarsch och det är extra kul att få vara med och lägga grunden för något som ska fortsätta växa.
När jag började arbeta med moms för några år sedan så tyckte jag att det var komplicerat och svårbegripligt till en början, men skam den som ger sig. Utmaningen med moms är ju att man aldrig blir fullärd, man får addera olika erfarenheter, ta hjälp av Skatteverket, medarbetare och externa konsulter, det handlar om att lägga ett komplicerat men spännande pussel.
Jag tycker att det är kul på Stenvalvet och är väldigt glad att få komma hit varje dag. Just nu har vi otroligt mycket att göra, det är hela tiden nya saker som måste lösas och jag lär mig mycket nytt hela tiden. Det är en härlig känsla att få vara med och bygga något tillsammans, berättar Elisabeth.
Stämningen på Stenvalvet är öppen och positiv, jag har fantastiska medarbetare som alla har förståelse för varandras olika arbetsuppgifter och roller. Egna initiativ uppmuntras och det är lätt att kommunicera, man får svar snabbt och kommer vidare. Och när man jobbar med moms känner man sig verkligen uppskattad för det är inte så många som vill pyssla med det, säger Elisabeth med ett skratt.

”Vill man växa och utvecklas är Stenvalvet perfekt”