Lasarettsboulevarden 33 E, Kristianstad

  • Kristianstad 3:10
  • 22210-1003
  • Tillträdelse enligt överenskommelse
  • Byggår 1970
  • 362 kvm

Här finns en ledig lokal i härliga Hemhult.

Ta chansen att hyra lokal på ca 362 kvd i naturskönt område. Här har du möjlighet att vara med och påverka ytskikt och i viss mån layouten av lokalen.

Låter det intressant?

Vänligen hör av dig till oss vid frågor.

Kontaktperson för frågor

Fredrik Höglund Marknadsområdes­ansvarig
Om fastigheten

Kristianstad 3:10

Hemhultsområdet

Byggår 1970 talet. Fastigheten är belägen i den östra delen av Kristianstad i nära anslutning till sjukhusområdet och består av ett flertal byggnader. De inrymmer ett flertal verksamheter såsom habilitering, kommunala verksamheter och en förskola. Verksamheten bedrivs av flera hyresgäster såsom Region Skåne, Kristianstads kommun, Vintergatans förskola

Det här finns i området

Omgivning

Fastigheten är belägen i den östra delen av Kristianstad i nära anslutning till sjukhusområdet och består av ett flertal byggnader. De inrymmer flera olika verksamheter såsom habilitering, kommunala verksamheter och en förskola, och bedrivs av bland annat Region Skåne, Kristianstads kommun, och Vintergatans förskola. Då området är naturnära inger det ett lugn och är perfekt för dig som inte har behov av att befinna dig mitt i centrum. På behagligt gångavstånd hittar du Kristianstad centrum och Folkets Park.

Kommunikation

Närmsta busshållplats finns på ca 10 minuters promenad.

Parkering

Finns i närheten

Dela eller skriv ut denna sida

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Fredrik Höglund Marknadsområdes­ansvarig

Hitta liknande lokaler