Fastighets AB Stenvalvet tecknar nytt 13-årigt hyresavtal med Vardaga

Publicerat 7:00, måndag 18/05, 2020

Fastighets AB Stenvalvet hyr ut ca 4 600 kvm på ett 13-årigt hyresavtal till Vardaga i Rönninge i Stockholm. Fastigheten är ett boende för äldre.

Stenvalvet har tecknat ett nytt hyresavtal med Vardaga, som är en del av Ambea-koncernen gällande fastigheten Rosstorp 2 i Rönninge. Fastigheten kommer att genomgå en omfattande ombyggnation och hyresgästanpassning. Vid färdigställandet kan Vardaga välkomna 64 nya omsorgstagare till fastigheten. Projektet ligger helt i linje med Stenvalvets strategi att utveckla fastigheter i det egna beståndet. 

”Äldreboendet Villa Rosstorp ligger i en anrik och vacker fastighet och till hösten ser vi fram emot att välkomna omsorgstagare till nyrenoverade och anpassade lokaler,” säger Susanne Sjöberg, regionchef Vardaga.

”Vi är glada över att ha tecknat ett långt hyresavtal med Vardaga och nu kan vi påbörja ombyggnationen av fastigheten i Rönninge åt dem. Det finns ett behov av boendeplatser för de äldre och det känns bra att projektet kommer att vara färdigt för inflytt av nya omsorgstagare i september,” säger Christer Saletti regionchef Nord på Stenvalvet. Tillbaka

Comments are closed.