Visborgsallén 49, Visby

Rum uthyres till det lilla företaget!

  • Visby Infanteristen 4
  • 2414-1004
  • Hiss finns
  • Våningsplan: 2
  • Byggår 1940
  • 8 kvm

Ledigt rum i fina Visborg!

För dig som söker ett litet kontor/behandlingsrum och verkar inom vård/hälsa finns nu möjligheten att hyra en lokal i denna historiska och vackra byggnad. I byggnaden bedrivs i huvudsak olika typer av vårdverksamhet vilket gör denna lokal speciellt passande för den som vill befinna sig i ett kluster av företag inom vård och hälsa. Lokalen är 8 kvm med tillgång till gemenssamhetsytor i form av kök och WC som delas med andra hyresgäster.

Låter det intressant?

Vänligen hör av dig till oss vid frågor.

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig
Om fastigheten

Visby Infanteristen 4

Fastigheten är belägen i Visborgsområdet, ett tidigare militärområde där det idag huserar myndigheter och företag. Området har en historisk charm, mycket liv och rörelse och bra service.

Det här finns i området

Omgivning

Infanteristen 4 är en fastighet belägen i Visborgsområdet - ett naturnära område som tidigare huserades av militären men idag utgörs av framför allt kontor för myndigheter och företag. Området kännetecknas av en historisk charm, liv och rörelse och ett bra serviceutbud.

Kommunikation

Till Visby är det sju och en halv kilometer och det finns goda busskommunikationer, samt bra bil- och cykelvägar in till city.

Service

Här finns ett bra utbud av trevliga lunchrestauranger samt matbutik och gym i närheten samtidigt som det bara är ett stenkast till de lummiga promenad- och cykelstråken som omger hela P18-området.

Dela eller skriv ut denna sida

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig

Hitta liknande lokaler