Visborgsallén 49, Visby

Rum uthyres till det lilla företaget!

  • Visby Infanteristen 4
  • 2414-1004
  • Kontorshotell
  • Hiss finns
  • Våningsplan: 2
  • Byggår 1940
  • 8 kvm

Ledigt rum i fina Visborg!

För dig som söker ett litet kontor/behandlingsrum och verkar inom vård/hälsa finns nu möjligheten att hyra en lokal i denna historiska och vackra byggnad. I byggnaden bedrivs i huvudsak olika typer av vårdverksamhet vilket gör denna lokal speciellt passande för den som vill befinna sig i ett kluster av företag inom vård och hälsa. Lokalen är 8 kvm med tillgång till gemenssamhetsytor i form av kök och WC som delas med andra hyresgäster.

Låter det intressant?

Vänligen hör av dig till oss vid frågor.

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig
Om fastigheten

Visby Infanteristen 4

Fastigheten är belägen i Visborgsområdet, ett tidigare militärområde där det idag huserar myndigheter och företag. Området har en historisk charm, mycket liv och rörelse och bra service.

Det här finns i området

Omgivning

Fastigheten är belägen i Visborgsområdet, ett naturnära område som tidigare huserades av militären men idag utgörs av framför allt kontor för myndigheter och företag.

Kommunikation

Till centrala Visby är det ca tre och en halv kilometer. Det finns goda kommunikationer med bil, cykel och buss till området och det tar ca 10 minuter med buss in till centrum.

Service

Här finns ett bra utbud av trevliga lunchrestauranger samt matbutik och gym i närheten samtidigt som det bara är ett stenkast till de lummiga promenad- och cykelstråken som omger hela P18-området.

Parkering

Parkering finns i området. Parkeringen är avgiftsbelagd med möjlighet att betala för parkering månadsvis till ett reducerat belopp.

Dela eller skriv ut denna sida

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anna Ejenstam Marknadsområdes­ansvarig

Hitta liknande lokaler