Fastighetsanalytiker till Stenvalvet

Publicerat 11:28, måndag 22/10, 2018    Senast uppdaterat:15:59, torsdag 30/01, 2020

 

Vill du arbeta och förkovra dig inom området samhällsfastigheter? Stenvalvet växer och står nu redo att välkomna ytterligare en Fastighetanalytiker till kontoret i Stockholm. Detta är tjänsten för dig som har jobbat något år i fastighetsbranschen och vill arbeta som analytiker i en verksamhet som kännetecknas av korta beslutsvägar och ett flexibelt och dynamiskt sätt att arbeta. Beskriver du dig själv som jordnära och har en önskan om att arbeta i en organisation med gedigen branscherfarenhet och goda arbetsförhållanden? Då kan detta mycket väl vara nästa steg i karriären för dig. Sök tjänsten omgående då vi arbetar med löpande urval och kan komma att ta ner annonsen!

Om tjänsten

Academic Work söker för Stenvalvets räkning en Fastighetsanalytiker till deras kontor i centrala Stockholm. Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Bolagets verksamhet startades 2010. Sedan 2014 har bolaget gått från åtta personer till dagens 38 medarbetare.

Stenvalvet erbjuder sina medarbetare kompetensutveckling genom seminarier och konferenser samt kontinuerlig utveckling i arbetet genom nya arbetsuppgifter samt deltagande i olika projekt. Vi fäster stor vikt vid personlighet i denna rekrytering då Stenvalvet är ett välmående företag med en familjär känsla vilket innebär att personalen arbetar hårt men har roligt ihop.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stenvalvets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Stenvalvet.

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsanalytiker hos Stenvalvet kommer du att framförallt arbeta med arbetsuppgifter inom analys och värdering i nära samarbete med övriga medarbetare på företaget. Du kommer att arbeta med olika former av analys såsom tex lönsamhets-, transaktions- och marknadsanalys men även kalkylering i samband med fastighetsvärdering. Du kommer även att ingå i olika projektgrupper inom företaget där lönsamhetsanalys och fastighetsvärdering förekommer. Då Stenvalvets fastighetsbestånd är fördelat runt om i Sverige förekommer också resor i samband med värdering av fastigheter. Du rapporterar till Affärsutvecklingschefen.

Vi söker dig som

 • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsvärdering, ekonomisk förvaltning eller analys
 • Har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad med inriktning mot bygg- och fastighetsekonomi alternativt har annan motsvarande akademisk examen, exempelvis inom programmet Fastighet och Finans eller civilekonom med inriktning fastighetsekonomi.
 • Är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom analys och värdering med dina tidigare erfarenheter som grund.
 • Har goda datakunskaper i MS Office och speciellt i Excel eftersom det är ditt dagliga arbetsverktyg.
 • Behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
 • Har B-körkort.

Stenvalvet vill växa med sin personal och attrahera dig som ser dem som en långsiktig arbetsgivare. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Fastighetsanalytiker är du en noggrann person som är uppmärksam på detaljer och arbetar strukturerat för att leverera ett kvalitativt arbete. Genom ditt flexibla förhållningssätt har du även förmågan att anpassa dig efter olika situationer och förutsättningar inom projekt. Som person trivs du med att samarbeta med andra, ofta i projektform, och tycker om att vara verksam i en organisation som arbetar verksamhetsöverskridande. Sist men inte minst är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Provanställning kan komma att tillämpas.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Placering: Stockholm.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringkoordinator Lisa Löfström, lisa.lofstrom@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och ber dig därför att komma in med din ansökan snarast möjligt.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök om tjänstenTillbaka

Comments are closed.