Stenvalvet rekryterar

Publicerat 14:17, måndag 22/02, 2016    Senast uppdaterat:16:05, torsdag 30/01, 2020

Stenvalvet förstärker sina regionkontor i Mälardalen, Skåne och Öst med ytterligare rekryteringar.

Monica Gustavsson har anställts som förvaltare vid kontoret i Eskilstuna. Monica har många års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Kungsleden där hon varit i drygt två år. Monica rapporterar till Tobias Kölborg, regionchef för Mälardalen. Dessutom förstärker region Mälardalen med Åsa Dahl som förvaltningsassistent, placerad i Stockholm.

”Att vara nära våra hyresgäster och ha lokal förankring är grundläggande för en framgångsrik fastighetsförvaltning och genom vår förstärkning av regionkontoren kommer vi att kunna arbeta ännu närmare våra hyresgäster” säger Örjan Johansson, Chef Förvaltning och projekt på Stenvalvet.

Regionerna Skåne och Öst har förstärkts med en förvaltare och en förvaltarassistent. Gerry Bergman är anställd som förvaltare i Skåne och kommer närmast från Riksbyggen. Förvaltarassistent Carina Smith kommer att supportera både Region Öst och Skåne och Carina arbetade senast på Folksam Fastigheter.

Gerry rapporterar till Fredrik Sörling, regionchef och kommer att vara placerad i Malmö. Carina kommer att rapportera till både Peter Högberg, regionchef Öst och till Fredrik Sörling, regionchef Skåne.Tillbaka

Comments are closed.