Vi söker en projektansvarig

Publicerat 10:52, måndag 05/11, 2018    Senast uppdaterat:15:59, torsdag 30/01, 2020

 

Brinner du för projekt och vill arbeta i en prestigelös och målinriktad företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då är kanske den här tjänsten är rätt för dig!

Projektansvarig
Som Projektansvarig inom förvaltningsenheten på Stenvalvet kommer du att få arbeta med större underhållsprojekt och hyresgästanpassningar, både om- och tillbyggnad, i tät dialog med konsulter, förvaltare och hyresgäster. I din roll som beställare är du huvudansvarig för projekt och anlitar externa konsulter. Du ansvarar för helheten i dina projekt, från program och projektering till produktion och färdigställande.

Du kommer att ha en plats i förvaltningsenhetens ledningsgrupp och vara delaktig i strategiarbetet för fastighetsbeståndet. Du blir en nyckelperson i vår förvaltningsorganisation där du samarbetar med våra förvaltare och regionchefer. Dina projekt kommer att finnas på olika håll i landet och tjänsten innebär därför en del resor. Du utgår ifrån Stenvalvets huvudkontor i centrala Stockholm och rapporterar till Förvaltningschefen.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Ansvara för att byggprojekt inom förvaltningen planeras, projekteras, upphandlas och genomförs enligt fastställda beslut så att uppsatta mål nås både ekonomiskt och kvalitativt
 • Aktivt delta i ledningsgruppen för förvaltningsenheten
 • Agera intern rådgivare och stötta förvaltarna då de driver egna, mindre projekt
 • Samverka internt med vår projektutvecklingsenhet som arbetar med utveckling av det egna fastighetsbeståndet och nybyggnationsprojekt

Arbetsuppgifter

 • Leda och följa upp konsulter och entreprenörer i projekt
 • Delta i hyresförhandlingar i samband med projekt
 • Projektstyrning mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar
 • Upphandling och styrning av projektledare och övriga konsulter
 • Samverka med externa och interna aktörer samt myndigheter
 • Ansvara för entreprenad- och myndighetsbesiktningar i samband med projekt
 • Säkerställa arbetsmiljö- och miljöansvaret
 • Medverka i förvaltningsenhetens utvecklingsarbete samt mål- och verksamhetsplanering

Kvalifikationer

 • Civilingenjörs-/högskoleexamen alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektledning och byggteknik.
 • Flerårig dokumenterad erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av att handla upp konsulter och entreprenader
 • God förmåga att planera projekt med hänsyn till ekonomi, tid och resurser
 • Kunskap om PBL
 • Erfarenhet av samhälls- eller kontorsfastigheter
 • Erfarenhet av LOU är meriterande

Personliga kompetenser
Våra hyresgäster är mycket viktiga för oss. Du har ett genuint intresse och förståelse för de verksamheter som finns i våra hus och driver dina projekt med stort engagemang. Vi söker dig som är administrativ, strukturerad och analytisk. Du är handlingskraftig, drivande och lösningsorienterad och är en mycket god kommunikatör, både i tal och skrift. Du är nyfiken och förstår vikten av ett bra samarbete, du skapar kontakter med interna och externa parter och underhåller dem.

Som person är du lugn och behåller ett realistiskt tänk och har förmågan att se detaljer i stressiga situationer. Du trivs i en roll med stort eget ansvar och har samma entusiasm i stora och små projekt. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke.

Övrigt
I och med att flera av våra största hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet (polisen, kriminalvården, Domstolsverket m fl) så kommer vi innan anställning att utföra vi en särskild säkerhetsbedömning av dig som person och begär då att få ta del av utdrag från Polisens belastningsregister.

Stenvalvet erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utmanade arbete i ett framgångsrikt, stabilt, långsiktigt och växande företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Stenvalvet är idag ett 30-tal medarbetare och organisationen karaktäriseras av hög fastighetskompetens samt familjär och hjälpsam anda.

I den här rollen kommer du att få vara en viktig spelare i bolagets förvaltning och ges möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Fastighets AB Stenvalvet med Fasticon Kompetens AB. Därav är Fastighets AB Stenvalvet önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25/11 2018

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Vanessa Personne på vanessa.personne@fasticon.se eller på 072-389 99 72.Tillbaka

Comments are closed.