Fastighets AB Stenvalvet utökar verksamheten och vi söker därför en erfaren projektledare till vår projektutvecklingsenhet

Publicerat 9:44, fredag 18/01, 2019    Senast uppdaterat:15:59, torsdag 30/01, 2020

Vi söker dig som vill arbeta i en prestigelös och målinriktad företagskultur och som söker engagemang och delaktighet. Du jobbar som projektledare idag och vill ha en mer övergripande roll som projektledare i ett fastighetsbolag i tillväxt och med spännande utmaningar inom samhällsfastighetssegmentet.  

Låter det intressant? Då är kanske den här tjänsten rätt för dig! 

Tjänsten 
Som Projektledare inom projektutvecklingsenheten på Stenvalvet har du helhetsansvar för ett antal större projekt, både inom nyproduktion och ombyggnation. Du anlitar externa projektledare och ansvarar för framtagande av beslutsunderlag och kalkyler, upphandling av konsulter och entreprenader och driver projekten från program och projektering till färdigställande samt överlämnande till förvaltning. Du jobbar tätt ihop med bolagets övriga enheter; Affärsutveckling, Förvaltning, Finans/Ekonomi och Kommunikation.  

Dina projekt kommer att finnas på olika håll i landet och tjänsten innebär därför en del resor. Du utgår ifrån Stenvalvets huvudkontor i centrala Stockholm och rapporterar till Projektutvecklingschefen. 

Arbetsuppgifter 

Planera och genomföra Stenvalvets större ny- och ombyggnadsprojekt  

Upphandla konsulter och entreprenörer och se till att rätt bemanning och kompetens anlitas för att klara projekten

Leda och följa upp konsulter och entreprenörer och säkerställa leverans i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar

Ansvara för samtliga myndighetskontakter inom varje projekt

Vara delaktig i hyresförhandlingar i samband med projekt

Ansvara för att inom projektet upprätthålla goda kontakter med hyresgäster och löpande informera dessa

Ansvara för entreprenad- och myndighetsbesiktningar i samband med projekt.

Delta i projektutvecklingsenhetens utvecklingsarbete, konceptarbete samt mål- och verksamhetsplanering 

Kvalifikationer 

Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning väg och vatten, bygg, arkitektur, projektledning alternativt har du införskaffat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.  

Minst fem års erfarenhet från ledande befattningar inom bygg- och fastighetsbranschen (ansvarig projektledare, platschef, byggledare, arbetsledare, projektör m.fl.) och dessförinnan flerårig branscherfarenhet. 

God erfarenhet av att leda större ny- och ombyggnadsprojekt 

God erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning, prognoser och uppföljning 

God upphandlings- och förhandlingsvana

Goda kunskaper inom entreprenadjuridik 

Goda kunskaper i Office-paketet 

Förhandlingsvana och erfarenhet av upphandlingsprocessen enligt LOU är meriterande 

Erfarenhet av att verka i/i samarbeta med kommunala verksamheter är meriterande 

B-körkort 

Personliga egenskaper 
Våra hyresgäster är mycket viktiga för oss. Du har ett genuint intresse och förståelse för de verksamheter som finns i våra hus och du driver dina projekt effektivt och med stort engagemang. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är administrativ, strukturerad och analytisk med ett brett nätverk och du tycker om samt är van vid att arbeta självständigt. Vidare är du målinriktad, handlingskraftig, drivande och affärsmässig och en mycket god kommunikatör, både i tal och skrift. Du trivs med samarbete och delar gärna med dig av dina kunskaper. 

Du identifierar dig med Stenvalvets värdeord: Kompetens, Omsorg, Långsiktighet och Lyhördhet, vilka genomsyrar vår företagskultur. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett framgångsrikt, stabilt, långsiktigt och växande företag där beslutsvägarna är korta och med en nyrenoverad och inspirerande arbetsmiljö. Stenvalvet är idag ett 40-tal medarbetare och organisationen karaktäriseras av hög fastighetskompetens samt en familjär och hjälpsam anda.  

Ansökan 
Om du tycker att tjänsten som Projektledare passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, hör av dig eller skicka in din ansökan senast den 15 februari till Eva Kriegelstein, eva@stenvalvet.se

Vi hanterar ansökningarna efter hand.Tillbaka

Comments are closed.